Bara början, Familjen Dahl__#TheSims4 Del 1

Hej! På senaste tiden (3 dagar tillbaka xD) så har jag varit väldigt aktiv på bloggen. Jag har fått motivationen i blodet, eller vad man ska säga xD Jaja nu hade jag tänkt spela Sims 4, eller jag har ju redan gjort det men jag ska vissa er/dig (vet inte om det är fler som läser en 1 cx) Jag gjorde en Sim vid namn Candelaria Dahl. Jag tog väldigt mycket inspiration från Candelaria Molfese som spelar Camilla i TV-serien Violetta (hennes personlighet i serien.. typ hennes kläder osv) Om ni inte vet vem det är googla bara, google är din bästa vän.
OBS: Jag brukar ladda ner saker till Sims (kan göra ett blogginlägg och vissa hur man gör sen) som te.x håret och klänningen.

Vardagskläder.
Finkläder.
 
 Träningskläder.
Sovkläder.
Festkläder.
Badkläder.
Jag byggde ett snabbt hus ått henne (det är ett tak med det gick inte att få det att synas).
Dock inte lycksigt inuti, ville spara pengarna lite B)
Hon tabbade visst LITE peppar i maten...
Men hon tyckte det var okej iaf. Var bara tvunge och ta en bild på hennes fantastiska TV (det var den biligaste, okej?)!
Sedan gick hon utt för att ta sig en joggingtur klockan 4 på natten, helt normalt!
Efter 5 minuter tröttna hon och gick och la sig. (Bilden när hon sov försvan) Nu har hon vacknat! Titta hennes sovtröja asså xD
Nu hinner jag inte skriva mer :( Hejdå! C:
 
1 denisebjornen.blogg.se:

skriven

Ja, sims! :D har du bara sims eller har du expansioner också? för känner inte igen kläderna från de jag har men fina iaf <3

Svar: Den ändå expantionen jag har är Dags att börja jobba. Det finns hemsidor där simsspelare kan skapa egna kläder hår osv. Då kan andra ladda ner deras kläder. Jag brukar ladda ner saker från thesimsresource.com :)
Viktoria Dragondawn & Denise Lionpie

Kommentera här: