Tjuvtitt på projekt, instgram osv!

Hejsan människor! Just nu känns det som det går framåt, både irel och skärmvärden. Så... vart ska vi börja xD Äntligen, som ni har väntat... och typ dött för jag inte kunnat de. Jag kan ta skärmbilder på sso! :D Vilket betyder att det kommer gå framåt för mig och bloggvärden, det kommer bli mycket mer intressanta blogginlägg te.x uppdragsserier på sso :) Jag har även skaffat instagram! majsan200, gå in och följ så missar ni inte en sekund av mitt liv! Ni kan även kolla in min coola vän Denise lionpies insta deniselionpie, eller varför inte kolla in hennes ascoola blogg isselionpie.blogg.se? Vill ni se en liten tjuvkik på ett framtida projekt? :) Såklart ni vill! Här...

JAG ÄR EN STALKER?__#INGET

Halloj människor! Ja, jag är en stalker. Inte den typen som kommer hem till någon kändis och bah "HEJ I LOVE YOU!!!!!". Eller den som skriver om ALLT hon/han har gjort te.x vad det åt till frukost. Jag är mer den typen som överdriver om ALLT! Jag överdriver alltid när någon svarar på min kommentar på youtube osv. Så, nu vet ni det. Hejdå!

Näj, hahah trodde ni jag skulle gå? Jag har ju knappt börjat!
Så, det var den 26 Mars 2016...
(INGEN REKLAM) Jag kollade på youtube, åsså kom jag in på Irma Brohagens kanal. I videon pratade hon om att alla tyckte hon var lik Clara Henry. 
Åsså såg jag MIN kommentar i videon!!!!!!!!!!! :O
Ja.... det var typ det jag ville säga Cx #STALKER
 
Hejdå! C:
 

Vad har jag gjort idag?_#MOMIO

Hej! Jag har börjat spela ett spel vid namn Momio väldigt mycket nuförtiden. För er som inte vet vad det är, ni kommer förstå snart :) Återkommer med mer imorgon, ska gå och kolla på film och sen sova xD /Viktoria D :)

Liknande inlägg